Vad Associera gör

Associera gör digital kommunikation. Det innebär bland annat att jag kan skapa din nya webbsida, ge den och dina andra kanaler relevant innehåll och se till att dina kunder hittar dig – och förstår vad du har att säga. Med andra ord arbetar jag för att du ska få de rätta associationerna till ditt företag, projekt eller din idé genom kommunikation.

Genomtänkt webbdesign och layout

Med en genomtänkt webbdesign och layout får du fler och längre besök. Därför arbetar jag noggrant med responsiv design, grafik, layout och interaktivitet till webbsidans användarvänlighet och önskade känsla.

Modern webbutveckling

Behöver du en helt ny webbsida, ombyggnation eller editering av din befintliga webbsidas funktionalitet? Jag arbetar med de senaste webbprogrammeringsspråken och ramverken inom webbutveckling.

Säker webbsida med SSL

Genom mig får du ett unikt säkerhetscertifikat till din webbsida, vilket krypterar kommunikationen mellan besökarna och din server. För att matcha Googles reviderade rankningssystem och för att undvika avläsning från hackare är ”HTTPS-certifikatet” numera ett måste till din webbplats.

Pricksäker SEO och analysering

Jag erbjuder hjälp med branschanpassad sökordsoptimering (Search Engine Optimization – SEO) och allt tillhörande arbete inom analysering, trendbevakning, nyckelord, nyckelfraser, annonsering och mycket mer. Vidare konsulterar jag även för det långsiktiga arbetet med er SEO.

WordPress och CMS

Få din webbsida och ditt innehållshanteringssystem snabbt, enkelt och framförallt billigt genom plattformen WordPress. WordPress källkod är öppen och erbjuder oändliga anpassningsmöjligheter för dina idéer, önskemål och grafiska profil. Inte nog med det är WordPress den mest använda plattformen idag, en av den säkraste och uppdateras kontinuerligt.

Snabb och säker e-handel

Jag arbetar med framtagande och design av webbutiker. Antingen genom WordPress e-handelsverktyg WooCommerce, vilket är det mest använda och anpassningsbara e-handelsverktyget idag, eller specialskriven kod som integrerar med din specifika webbsidas uppbyggnadsspråk.

Hög prestanda och låg svarstid

Det kan sägas att mer än hälften av alla webbanvändare oftast lämnar en webbsida om den tar mer än två sekunder att ladda. En av mina huvudinriktningar är prestanda, och med en komprimerad sida, samt effektiva metoder för ”cache” blir dessa två sekunder ett vardagligt mätvärde. Ta reda på din webbsidas laddningstid här och kolla om den klarar laddningen på två sekunder!

Trygg e-posthantering

Genom mig får du obegränsade e-postadress kopplade till din domän (ex. du@dinwebb.se och butik@dinwebb.se). Jag erbjuder även hjälp med att samla och integrera alla dina mailadresser på ett och samma ställe med det gränssnitt du föredrar (ex. Outlook, Gmail med mera).

Integration med sociala medier

Fyll automatiskt din webbsida med samma innehåll som du publicerar på dina sociala medier! Utifrån hur du vill att det ska se ut ordnar jag integration av exempelvis dina inlägg från Facebook och bilder från Instagram till önskade platser på din webbsida.

Enkel domänhantering

Associera hjäler dig att köpa, administrera och välja rätt domännamn till ditt företag eller din idé. Du får även hjälp att dirigera domänerna enligt dina önskemål – exempelvis att ”.nu”, ”.com” och ”.org” pekar mot din ”.se”-domän.

Prisvärd drift

För varje dag blir drift inom webb billigare tack vare den intensiva hårdvaruutvecklingen världen över. Därför strävar jag efter att hyra servrar med högsta prestanda, säkerhet och storlek till det lägsta priset genom miljövänliga webbhotell.